Lámpabúra felújítás

Az idővel megsárgult, repedezett lámpabúra felületét lecsiszoljuk, tisztítjuk, majd több lépcsőben polírozzuk. A folyamat végén speciális anyaggal látjuk el a hosszantartó védelem érdekében.

Üveg polírozás és hidrofób bevonat applikálása

Az üveg és szélvédő is karcossá válhat, így speciális technikánknak köszönhetően a karcokat el tudjuk tüntetni bizonyos mértékig. A kezelt felületeket erősen víztaszító anyaggal látjuk el, ami segíti a kilátást és a tisztán tarthatóságot.

Beltér bőrápolás és bevonat

A beltér bőr elemeinek tisztítása és impregnálása rendkívül sokat segít az állapot megőrzésében, mivel segít megakadályozni a bőr felületek kopását. A bevonattal ellátott felületek ápolása és kezelése rendkívül megritkul. A bevonat rendkívül erős UV védelemmel rendelkezik, így különösen védi a kényes bőr felületeket.

A folyamat során a Carpro Leather bevonatok használjuk:

Szövettisztítás és impregnálás

Az autó szövet elemeinek védelmi hozzájárul azok könnyű tisztíthatóságához. A felületekre applikált bevonat által nehezebben koszolódnak, valamint hidrofób tulajdonságokkal is rendelkeznek.

Alumínium,króm felületek ápolása

Lökhárító, króm kiegészítők kezelése, ápolása történik meg a folyamat alatt.

Matrica és jelvények eltávolítása

A folyamat során az autón található matricák eltávolítását végezzük el. A jelvényeket nyomtalanul eltávolítjuk.

Kabrió tető impregnálás

A kabrió tetők védelme érdekében speciális impregnáló szerrel látjuk el. A folyamat előtt a tisztítás és szárítás kiemelten fontos.

Kiállításra való felkészítés

Abban az esetben ha autóját találkozón is megmutatná, mi vállaljuk az eseményre való felkészítését.